Wednesday, 11 May 2016

Home Boutique

Assalamualaikum kepada semua pembaca yang dikasihi.

Semoga berada dalam rahmatNYA.

Pertama2 limpahan syukur untuk sang pencipta Allah S.W.T kerana dengan limpah dan izinnya memberi restu dan rahmat buat perniagaan ELZ Medinaa Collections.

Dari sebuah kamar kecil dirumah kediaman sendiri ELZ Medinaa Collections telah melangkah setapak ke rumah yang disewa khas untuk aktiviti perniagaan ELZ Medinaa Collections. Kini genap 1 bulan ELZ Medinaa beroperasi di rumah tersebut yang berkonsepkan Home Boutique. In Shaa Allah... jika diizinkan papan tanda Home Boutique ELZ Medinaa Collections akan dinaikkan tidak berapa lama lagi. In Shaa Allah.

Terima kasih kepada semua pelanggan dan agent yang memberi sokongan kepada ELZ Medinaa Collections. Moga kejayaan demi kejayaan diperoleh di samping rahmatNYA. Kepada yang belum menjadi pelanggan boleh sahaja bila anda mahu.
Boleh dapatkan koleksi ini (Tudung Ready 2 Solat dengan jubah) untuk diri sendiri mahupun mereka yang tersayang untuk pakaian solat tambahan lagi untuk pakaian haji dan umrah. Musim umrah malah haji hampir menjelang tiba. Soooo....boleh juga hadiah2 kat bakal2 umrah dan haji. Besar ganjaran dari Allah. Jika diberi dengan keikhlasan.

Ikhlas2kan diri dan baja2 sedekah jariah untuk akhirat yang kekal abadi.Inginkan koleksi ini????
WS +60133153812
WS +60133153812


No comments:

Post a Comment